OZC Cascade naar zichtlocatie Emmeloord-centrum

OZC Cascade is verhuisd.
Foto: Cascade

Onderwijs Zorg Centrum Cascade is verhuisd van de Erven naar Koningin Julianastraat 39 in Emmeloord. Om dat te vieren is er op woensdagmiddag 3 april open huis.

Na 7 jaar in winkelcentrum De Erven werd de locatie toch echt te klein en is er een nieuwe stap genomen naar een ruimere praktijkruimte. OZC Cascade is een specialist in leren en begeleiding rondom de zorg die hiermee te maken heeft. 

Nieuw zijn de bijlessen en huiswerkbegeleiding voor scholieren. De vraag lag er al langer maar op de vorige locatie was er gewoon geen ruimte voor. De nieuwe locatie is vlakbij de scholen voor het Voortgezet Onderwijs gevestigd en biedt mooie ruimtes met genoeg plek voor de begeleiding en behandelingen.

De bijlessen en huiswerkbegeleiding zijn beschikbaar voor alle leerlingen die extra hulp nodig hebben maar vooral ook voor leerlingen die een speciale onderwijsbehoeften hebben (denk hierbij aan ADHD, ASS, etc.). OZC Cascade werkt met een psycholoog, orthopedagogen, remedial teachers en docenten. Indien er meer zorg nodig is, staat er een team klaar voor de nodige adviezen of onderzoek. Zo bieden ze alle zorg onder één dak. 

Daarnaast kan iedereen ook in de praktijk terecht voor begeleiding op het gebied van dyslexie, dyscalculie, remedial teaching voor basisschool kinderen, MatriXcoaching, beelddenken en verschillende coachingstrajecten. 

Tijdens de open dag op 3 april 2019 van 15.00 – 18.00 uur kan iedereen de praktijk bekijken en informatie opvragen. Voor de leerlingen van de praktijk en andere belangstellenden is er van 16.00 – 16.45 uur een muzikaal optreden door RVR music, een duo dat leuke liedjes zingt met een beetje cabaret. Ook Party sports 4 kidz is aanwezig met leuke spellen.

Meer informatie: OZC Cascade geeft kinderen en volwassenen zetje in de rug

Reacties

article
20911
OZC Cascade naar zichtlocatie Emmeloord
Onderwijs Zorg Centrum Cascade is verhuisd van de Erven naar Koningin Julianastraat 39 in Emmeloord.
https://noordoostpolder.nieuws.nl/zakennieuws/20911/ozc-cascade-naar-zichtlocatie-emmeloord-centrum/
2019-03-14T09:59:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/03/14095458/Praktijk-KJ-straat-OZC-Cascade.jpg
bijles, huiswerkbegeleiding, OZC Cascade
Zakennieuws