Laatste kans nominatie Flevolandse zakenvrouw

Foto: logo Fl. Zakenvrouwen

Ken jij een Flevolandse zakenvrouw of manager van wie je denkt ‘zo die heeft aardig wat neergezet’? Meld haar dan voor 23 maart aan voor de nominatie Flevolandse Zakenvrouw 2019.

Met de verkiezingen wil het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen ondernemende vrouwen in Flevoland een boost geven. Ondernemers, managers en directeuren die de titel in de wacht willen slepen kunnen zich weer aanmelden. Je kunt jezelf aanmelden, maar je kunt ook iemand anders voordragen. Lidmaatschap van het netwerk is niet nodig.

Deelnemers die je voorgingen zeggen unaniem: “Doe mee! Het is goed voor je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf”. Dus dames, wees niet te bescheiden en ga ervoor!

Nominatie: goed voor je bedrijf en je ontwikkeling

De titel is geen publieksprijs, je hoeft dus niet zelf stemmen te werven. Voorgedragen worden is voldoende. Een onafhankelijke en deskundige jury buigt zich over de voorgestelde kandidaten.

Tijdens het traject word je in workshops en pitchtrainingen helemaal klaargestoomd voor de verkiezingen. Het zal je zeker verrijken en ook als je niet wint een enorme boost geven.

Voor aanmelding: flevolandsezakenvrouwen.nl

Reacties

article
20928
Laatste kans nominatie Flevolandse zakenvrouw
Ken jij een Flevolandse zakenvrouw of manager van wie je denkt ‘zo die heeft aardig
https://noordoostpolder.nieuws.nl/zakennieuws/20928/laatste-kans-nominatie-flevolandse-zakenvrouw/
2019-03-15T09:31:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/03/15093100/Fl.-zakenvrouw.jpg
Flevolandse Zakenvrouw
Nieuws, Zakennieuws