De Munt verhuurt kantoren verbouwde pand Rabobank

Jetze Kempenaar, Babette en de heer Wester openen met één druk op de knop de vernieuwde Rabobank.
Jetze Kempenaar, Babette en de heer Wester openen met één druk op de knop de vernieuwde Rabobank.
Foto: eigen foto

Het kantoorpand van de Rabobank in Emmeloord is verbouwd. Naast de bank is er nu ook ruimte voor andere bedrijven. Vrijdag 20 oktober is het pand heropend.

Directeur Jetze Kempenaar verrichtte de openingshandeling samen met de 9-jarige Babette Ouderling, directeur voor een dag en de heer Wester, klant van de bank sinds 1947.

Na de officiële opening kregen de genodigden de gelegenheid om de bank te bezichtigen. Zaterdag was er een open huis waar veel belangstelling voor was.

Makelaardij De Munt verhuurt kantoorruimte pand Rabobank

In het vernieuwde bankkantoor staan duurzaamheid, transparantie en het nieuwe werken centraal. Makelaardij De Munt zoekt huurders voor de kantoorruimtes in de twee etages ‘boven de kluis’.

,,We zijn er trots op dat we dat mogen doen”, zegt Herma Weckesser. Ze vertelt over de inrichting: ,,Deze moderne kantooretages zijn zeer goed geoutilleerd. Ze zijn voorzien van airco, centrale verwarming, hebben veel daglicht en zijn geluidsarm”.

,,Gecombineerd met een keurige afwerking, databekabeling, hoogwaardige vloerbedekking, archiefruimten en gescheiden toiletgroepen ontbreekt het de huurder aan niets.”

,,De ruimten kunnen in diverse thema’s worden onderverdeeld. Denk ter inspiratie aan de Spreekkamer met veel mogelijkheden voor kort en lang overleg. Of een inspirerende groene omgeving in De Kantoortuin.”

,,In de Boardroom op de tweede verdieping is volop ruimte voor inspirerende overlegsessies. Op dezelfde etage ontmoeten ondernemende professionals elkaar in het Meetingpoint, om met vruchtbare ideeën groei te realiseren.”

Mensen die er hun onderneming willen huisvesten of mensen met ideeën voor deals kunnen contact opnemen met [email protected] Tel.: 06 53700421.

Voor meer informatie: Makelaardij De Munt

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen