Workshop Mailchimp in bibliotheek

Foto: Flickr.com

De Bibliotheek voor Ondernemers bestaat uit een activiteitenaanbod speciaal voor ondernemers. Op 1 en 8 november wordt er een workshop Mailchimp gegeven.

Workshop Mailchimp in FlevoMeer Bibliotheek

Elke ondernemer wil klanten regelmatig informeren over nieuwe ontwikkelingen en aanbod. Met een professionele nieuwsbrief kan dit op een snelle en gemakkelijke manier. Met gebruik van het programma Mailchimp worden nieuwsbrieven gemaakt, verstuurd en beheerd. Dit programma is gratis te gebruiken tot maximaal 2000 adressen.

Bibliotheek voor Ondernemers

De Bibliotheek voor Ondernemers bestaat uit een activiteitenaanbod speciaal voor ondernemers. Tijdens deze activiteiten is er gelegenheid voor ondernemers om zichzelf te verrijken, te ontplooien of te laten inspireren.

Het aanbod is zeer divers en kan uiteenlopen van een workshop, een lezing of een cursus op maat. Natuurlijk is het ook mogelijk ondernemende werknemers deel te laten nemen aan het aanbod. Ondernemers uit andere plaatsen zijn welkom in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

FlevoMeer Bibliotheek geeft een workshop bestaande uit 2 delen. Op de 1e avond op 1 november van 20:00-22:00 uur in de Noordoostpolder maakt u uitgebreid kennis met het programma.

Op de 2e avond op 8 november van 20:00 tot 22:00 wordt verder gewerkt aan de toepassing. Opgave kan via www.flevomeerbibliotheek.nl/ondernemers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen