Leeuwenronde Kraggenburg vrijdag 18 mei

Foto: Wikimedia Commons

Vrijdag 18 mei klinkt het startschot van alweer de veertigste Leeuwenronde in Kraggenburg, een prestatieloop door de mooie bossen van Kraggenburg en de prachtige landschappen waaronder Oud Kraggenburg.

Er wordt gestart op het plein bij HCR van Saaze aan de Dam 16 te Kraggenburg. Inschrijven kan vanaf 18.00 uur ter plaatse. Voorinschrijven kan voor de zes en elf kilometer en halve marathon tot en met woensdag 16 mei via https://eventkit.mylaps.com/nl/event/697 Voor de vier en twee kilometer geldt, dat je alleen aan kan melden op de vrijdagavond voor aanvang van de wedstrijd. Er wordt inschrijfgeld gevraagd.

De halve marathon start om 19.00 uur. Twee minuten later start de elf kilometer, daarna de zes en om 19.05 uur de twee en de vier kilometer. De kleinste twee afstanden zijn speciaal voor kinderen van de basisschool.

Omkleed- en douchegelegenheid is er in het gymlokaal aan de Noordermeent in Kraggenburg. Er is EHBO aanwezig en gecertificeerde verkeersregelaars regelen een veilige oversteek. Op de elf kilometer en de halve marathon staan onderweg diverse drinkposten met een stukje sinaasappel.

Informatie: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen