Bedrijventeams karten voor KNRM op haven van Urk, zaterdag 5 okt

26 sep , 20:06 Nieuws
urk sept 2022 img 0978
JCI Groot Schokland organiseert op zaterdag 5 oktober een groot kartevent. Voor één dag verandert de haven van Urk in een uitdagende kartbaan. Twintig bedrijven- en vriendenteams uit Noordoostpolder en Urk gaan de strijd met elkaar aan.
De  opbrengsten van het evenement gaan naar de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij). Zelf zijn zij ook aanwezig.
Om 13:00 uur klinkt het startschot en strijden de 20 teams tegen elkaar. Na spannende voorrondes, volgt het hoogtepunt van de dag: de finalerace om 16:00 uur. Daarna is de feestelijke prijsuitreiking.
Natuurlijk is ook aan publiek gedacht. Kinderen kunnen racen op een skelterbaan, zich uitleven op een springkussen en zich laten schminken. Voor een hapje en drankje kan het publiek terecht bij de snack foodtruck en de bar.
Wie is JCI Groot Schokland
JCI is een netwerk voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar uit gemeente NOP en Urk. Leden van JCI vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies. Het doel is een positieve bijdrage te leveren aan de lokale samenleving. De organisatie is niet politiek gebonden. De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies’.