Wollig Landleven Fair Schoterveld Bant: een feest voor wol, lifestyle en streekproducten

Foto: Wollig Landleven

Op zondag 21 april vindt de Wollig Landleven Fair plaats op het natuurgebied Schoterveld bij Bant. Dit evenement is onderdeel van het Tulpenfestival, dat de start van het bloemenseizoen viert.

BANT, 13-04-2024 – De Wollig Landleven Fair is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de passie en het vakmanschap van tientallen standhouders die hun producten en specialiteiten presenteren binnen drie hoofdthema's: wol, lifestyle en streekproducten.

Het thema wol omvat alles wat met wol te maken heeft, van ruwe vachten tot prachtige creaties van vilt, brei- en haakwerk, kleding en accessoires. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan diverse workshops. Het thema lifestyle biedt een breed scala aan producten op het gebied van kunst, kleding, lichaamsverzorging, huisdecoratie en outdoorartikelen. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door exclusieve tassen, sieraden, houtproducten, oliën en nog veel meer. Het thema streekproducten is gericht op het promoten van originele en ambachtelijke producten uit de regio.

Bezoekers kunnen genieten van heerlijke kazen, vlees, wijnen, oliën, vruchten, worsten en ragouts, die met zorg en liefde zijn bereid.

De Wollig Landleven Fair is niet alleen een markt, maar ook een gezellige en sfeervolle dag uit voor jong en oud. Er zijn verschillende foodtrucks aanwezig waar bezoekers kunnen smullen van lekkere hapjes en drankjes. Er is ook live muziek en entertainment om de stemming erin te houden. De fair vindt plaats op het prachtige natuurgebied Schoterveld, dat deel uitmaakt van de Tulpenroute. Bezoekers kunnen een wandeling of een fietstocht maken langs de kleurrijke tulpenvelden en genieten van de natuur en natuurlijk een pitsstop maken bij de fair die aan het parcours ligt.

De Wollig Landleven Fair is een evenement dat mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten samenbrengt. Het is een unieke kans om te ontdekken, te leren, te proeven en te beleven. De fair is geopend van 11:00 tot 16:30 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Wollig Landleven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen