FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder luidt de kerstvakantie in met een muzikale theatervoorstelling!

Marianne van Houten met Kerstvlokjes
Marianne van Houten met Kerstvlokjes
Foto: eigen foto

FlevoMeer Bibliotheek luidt de kerstvakantie op vrijdag 22 december van 16:00 tot 17:00 uur feestelijk in met de muzikale theatervoorstelling ‘Kerstvlokjes’ door Marianne van Houten. Marianne zingt de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje én verpakt in een bijzonder en verrassend kerstverhaal.

EMMELOORD, 07-12-2023 – Marianne vindt niet alleen kerstkaarten in haar brievenbus, maar ook een geboortekaartje! Ze gaat op kraambezoek, maar onderweg komt ze een herder tegen die een schaapje mist. Zullen ze het schaapje samen vinden? Onderweg maakt ze natuurlijk een ritje op de slee, ga je mee?

Het verhaal bestaat uit elementen van het originele kerstverhaal en kerstthema's van nu, zoals de kerstboom. Er komen veel bestaande kerstliedjes voorbij met aangepaste tekst waardoor ze in het verhaal passen, zowel uit het originele kerstverhaal (zoals ‘de herdertjes lagen bij nachte’) als nieuwerwetse (zoals ‘oh denneboom’ en ‘I’m dreaming of a white Christmas’). Met prachtige pianobegeleiding ingespeeld door Bert van der Brink. Marianne vult dit aan met eigen instrumenten. Zing mee en beleef dit bijzondere kerstverhaal!

De voorstelling is gratis bij te wonen. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom zonder kaartje, een plekje reserveren voor kinderen is wel noodzakelijk. Kaarten zijn te krijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Wees er snel bij, want vol = vol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen