Rechter geeft digitale gastles aan scholieren

Foto: Flickr.com

Bij de rechtbank Midden-Nederland kunnen middelbare scholen en MBO-scholen zich opgeven voor een digitale gastles van een rechter tijdens de Week van de Rechtspraak van 20 tot en met 24 september 2021.

REGIO, 17-06-2021 – Rechtbanken en gerechtshoven organiseren ieder jaar in september, tijdens de Week van de Rechtspraak, één of meerdere activiteiten voor publiek, scholieren en ketenpartners. Bij de rechtbank Midden-Nederland kunnen scholen zich dit jaar opgeven voor een digitale gastles van een rechter.

Tijdens de gastles van een uur vertelt een rechter online over zijn werk. Hij of zij beantwoordt dan ook graag vragen van de scholieren.

De digitale gastles is geschikt voor middelbare scholieren en MBO-studenten. Deze worden gegeven in de week van maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september, elke dag van 09.00 – 10.00 uur én van 13.30 – 14.30 uur.

Aanmelden gastles rechter

Aanmelden kan bij de afdeling Communicatie van de rechtbank Midden-Nederland via [email protected]. Vermeld bij de aanmelding het volgende:

  • Datum en tijd van de gastles
  • Naam school en soort opleiding
  • Niveau en leerjaar
  • Aantal klassen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen