Zomerweek voor kinderen in FlevoMeer Bibliotheek

Muziek maken, sporten of digitaal aan de slag. Het kan allemaal tijdens de Zomerweek in FlevoMeer Bibliotheek. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

EMMELOORD, 17-06-2021 – Wil jij ontdekken of je blij wordt van (strip)tekenen, proefjes doen of muziek maken? Of duik je liever in de wereld technisch Lego of animatiefilmpjes maken? Geef je dan snel op voor een van de vele leuke en leerzame workshops tijdens de Zomerweek. Deze is tot stand gekomen door een samenwerking van Carrefour, Cultuurbedrijf en FlevoMeer Bibliotheek. Het is aangevuld met workshops van Danscentrum Artistique en Mad Science.

Voor ieder wat wils

Van maandag 12 t/m donderdag 15 juli kun bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder en in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord meedoen aan een heleboel leuke workshops. Bouw jouw eigen robot en programmeer met LEGO, maak je eigen computergame met Bloxels of een animatiefilm met een tablet.

Ben jij creatief? Kom dan een masker maken, een rol spelen in de theaterworkshop of leer een stripfiguur tekenen. Deze week kan je ook gebruiken om eens te kijken of drummen, ukelele spelen of dansen iets voor jou is. Of je gaat als een professor aan de slag met proefjes, onderzoekjes en leuke testjes.

Ben je graag in beweging? Doe dan mee met de sport- en spelactiviteiten of met de heuse Expeditie Robinson Tocht. Gelukkig duurt het vier dagen, dus je kan elke dag een andere activiteit kiezen!

Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl/doejemee voor het hele programma en reserveer snel je kaartje. Er is maar beperkt plek per workshop.

De workshops voor 7 tot en met 9 jaar vinden in de ochtend plaats, in de middag genieten de 10 tot en met 12-jarigen van het aanbod. Je kunt je inschrijven voor één workshop per dag. Dus kies wat je leuk vindt. Je kunt één enkel dagdeel meedoen of alle vier de dagen en alles daar tussenin! De bijdrage per workshop is € 1,00. Gezinnen die gebruikmaken van de Meedoen-bon kunnen zich gratis aanmelden.

Mee op reis

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om op reis te gaan tijdens de zomerperiode. Juist ook voor deze groep kinderen is er in de eerste vakantieweek de mogelijkheid om mee te doen met diverse workshops. FlevoMeer Bibliotheek, Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Carrefour willen zo ieder kind de kans bieden om nieuwe kennis en ervaringen op te doen, en dat zonder het afleggen van vele kilometers.

Kaarten voor de Zomerweek zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen