Rotonde op viaduct A6 bij Bant

Viaduct Oosterringweg over A6
Viaduct Oosterringweg over A6
Foto: prov. Flevoland

De provincie gaat de afrit A6 bij Bant veiliger maken met een rotonde. Hier wordt toelichting op gegeven tijdens een inloopavond op dinsdag 20 maart in de Bantsiliek.

De inloopavond vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma, dus belangstellenden kunnen binnenlopen wanneer ze willen.

Werkzaamheden A6 Bant

In opdracht van Rijkswaterstaat legt provincie Flevoland een rotonde aan op de op- en afrit A6 Bant. De rotonde wordt aangelegd bij de afrit vanaf Emmeloord en de oprit richting Lemmer. De oprit naar Emmeloord en de afrit vanaf Lemmer blijven ongewijzigd.

Bij de aanleg van de rotonde wordt de Oosterringweg voor al het verkeer afgesloten tussen de westelijke op- en afrit en het Friesepad. Ook het fietspad zal een aantal dagen worden afgesloten.

Werkzaamheden plateau Oosterringweg

Tegelijk met de werkzaamheden aan de op- en afrit, wordt het plateau (drempel) ter hoogte van het AZC vervangen. Bij controle is gebleken dat het plateau niet voldoet aan de eisen. Het plateau wordt daarom verwijderd en direct opnieuw aangelegd.

Deze werkzaamheden gaan enkele dagen in beslag nemen en worden tegelijk met de werkzaamheden aan de rotonde A6 Bant uitgevoerd om de overlast te beperken. De Oosterringweg wordt tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de kruising met de Wellerzandweg en de rotonde met de Kuinderweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen