3×3 basketbaltoernooi bij Ceres

Foto: BV Ceres

Basketballers kunnen zich nog inschrijven voor het Streetbal Masters 3×3 Tournooi dat basketbalvereniging Ceres uit Emmeloord op zaterdag 30 december in de Bosbadhal organiseert.

Het belooft met teams uit het hele land een fantastische basketball dag te worden. De toegang voor bezoekers is gratis.

Emmeloord is één van de nieuwe speelplaatsen van het groots opgezette Nederlands Kampioenschap 3 tegen 3 basketball. In meerdere categoriën kunnen basketballers punten verdienen voor hun eigen ranking voor hun positie op de Nederlandse ranglijst.

Deze ranglijst is weer belangrijk voor Nederland vanwege het feit dat 3×3 basketball een Olympische sport is geworden. Veel jeugdteams hebben zich reeds aangemeld, en zoals het nu lijkt komen er ook teams uit de Elite categorie naar Emmeloord. Dit zijn de beste spelers uit Nederland, maar ook spelers uit andere Europese landen.

Inschrijven 3×3 toernooi

Er zijn tijdens het toernooi twaalf leeftijdscategorieën, waaronder voor de jeugd zoals U11 en U13, maar ook U18, U23 en 23+ voor mannen en vrouwen bij de senioren. De winnaars per categorie plaatsen zich voor de finale die in de zomer van 2018 wordt gehouden.

Voor meer informatie kun je terecht op www.bvceres.nl en www.basketball.nl/3×3-basketball/inschrijven. Het inschrijfgeld per team bedraagt veertig euro. Ceres-leden krijgen korting als ze deelnemen aan het 3×3 toernooi. Spelers krijgen in ieder geval een mooi basketbalshirt dat op de dag van het toernooi wordt uitgedeeld.

Zie ook: Basketball-clinic voor de jeugd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen