Tweede woonevent Noordoostpolder op 10 februari 2018

Bob de Bouwer.
Bob de Bouwer.
Foto: pinterest.com

Na het drukbezochte eerste Woonevent in 2016, organiseert de gemeente samen met een aantal enthousiaste deelnemers opnieuw een Buitengewoon Woonevent op zaterdag 10 februari 2018.

Tijdens het Woonevent kunnen bezoekers zich laten informeren en inspireren over woonzaken. Zo is er informatie over het kopen en (ver)bouwen van een woning, duurzaamheidsmaatregelen, woning- en tuininrichting.

Loting Emmelhage fase 2 tijdens Woonevent

Tijdens het Woonevent worden de particuliere kavels van Emmelhage fase 2 door een loting uitgegeven. Wanneer de inschrijving voor de loting start, wordt later bekend gemaakt.

Tijdens het event presenteren ook ontwikkelaars hun plannen voor Emmelhage fase 2 en Kraggenburg. Daarnaast geven gemeente en bedrijven informatie over hun producten en diensten.

Bedrijven zijn onder meer hypotheekadviseurs, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers en interieuradviseurs. Ook zijn er die dag verschillende lezingen en workshops/presentaties.

Belangstellenden voor een stand kunnen contact opnemen met mevrouw F. Hilberink via [email protected]  Aanmelden kan tot 12 december.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen