Half september 40 nieuwe bouwkavels Marknesse

Uitbreiding Marknesse
Uitbreiding Marknesse
Foto: gem. NOP

In Marknesse-Zuid 40 komen half september 2016 veertig nieuwe woonkavels op de markt. Op donderdag 15 september is er een informatiebijeenkomst over deze uitbreiding in restaurant Het Hart van Marknesse.

Er zijn 18 kavels beschikbaar voor particulier opdrachtgeverschap, waarvan 12 vrijstaand en 6 twee-onder-één kap. Verder zijn er 22 kavels voor projectbouw, waarvan 10 twee-onder-één kap en 12 rijwoningen.

Bouwen kan in voorjaar 2017

Wethouder Wiemer Haagsma is blij met de aanstaande verkoop van de nieuwe woonkavels en verwacht flinke belangstelling. ,,Marknesse is een geliefde woonplaats, het dorp heeft goede voorzieningen en ligt op een steenworp afstand van Emmeloord. Bij voldoende belangstelling kan er in november gestart worden met het bouwrijp maken. In het voorjaar van 2017 kan de grond bouwrijp zijn en kan er gebouwd worden”.

Projectmatige bouw

Projectmatig worden er zowel rijwoningen als twee-onder-éénkapwoningen gebouwd. De projectmatige bouw van de rijwoningen ligt in handen van Van Pijkeren Woningbouw B.V. uit Dalfsen (6 woningen) en Kuin B.V. uit Bovenkarspel (6 woningen). De 10 2^1 kapwoningen worden gebouwd door Van Pijkeren Woningbouw B.V. uit Dalfsen (4 woningen) en BouwTotaal uit Emmeloord (6 woningen). Op 15 september presenteren deze partijen hun plannen.

Inschrijven of optie nemen

De informatiebijeenkomst op donderdag 15 september 2016 in restaurant Het Hart van Marknesse begint om 19.30 uur. Dan start tevens de inschrijving voor de particuliere kavels. De inschrijving sluit 2 weken later, op vrijdag 30 september om 17.00 uur.

Op bijgevoegde kavelkaart is de ligging en de oppervlakten van de bouwkavels die worden uitgegeven te zien. Voor de particuliere 2^1 kapkavels is de vierkante meterprijs ongeveer € 140,- exclusief BTW en ongeveer € 165,- exclusief BTW voor de vrijstaande woningen.

Wie interesse heeft voor een kavel kan mailen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen