Centrum Emmeloord heeft digitale infozuilen

Foto: eigen foto

In het centrum van Emmeloord zijn recent twee digitale informatiezuilen in gebruik genomen. De zuilen zijn bedoeld om het winkelend publiek te voorzien van informatie over een groot aantal onderwerpen.

EMMELOORD, 05-03-2022 – Acties en nieuws van de centrumondernemers, voorstellen van de nieuwe ondernemers in het centrum, culturele voorstellingen, evenementen in het centrum, openingstijden of nieuws van de gemeente over het centrum. De zuilen werden op 3 maart officieel in gebruik genomen. “Een mooie, moderne informatiebron”.

Informatiebehoefte

Wethouder Wiemer Haagsma stelde de zuilen in werking samen met Manuel Masseus en Jacqueline de Ruiter van Centrummanagement Emmeloord. Wiemer Haagsma: “Het centrum van Emmeloord is volop in ontwikkeling. Met meer woningen, horeca en winkels wordt het centrum steeds belangrijker als woon- werk- en verblijfsgebied. Daarbij past dat bezoekers adequaat en vooral actueel kunnen zien wat er in het centrum gaande is. De digitale zuilen bieden deze mogelijkheid. In een modern centrum moet de informatievoorziening ook goed geregeld zijn. De zuilen zijn een mooie aanvulling op de informatie op gastvrijemmeloord.nl en de social media kanalen.”

Ondernemers en gemeente samen

Ondernemers en gemeente zijn samen verantwoordelijk voor het beheer en de inhoud van de zuilen. Hierdoor is een breed aanbod van nieuws beschikbaar dat via de zuilen getoond wordt. Ook de centrumondernemers en partners die evenementen in het centrum organiseren, krijgen de mogelijkheid om hun specifieke acties op deze manier onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen. Centrummanagement Emmeloord onderhoudt de contacten en verzorgt de teksten op de zuilen.

 

Fotobijschrift: Manuel Masseus, Jacqueline de Ruiter en Wiemer Haagsma bij de eerste digitale informatiezuil bij de entree van Lange Nering West. De tweede zuil staat bij het Kettingplein, richting Lange Nering Oost.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen