Laatste bouwkavel in Emmelhage fase 1 verkocht

v.l.n.r. Wethouder Wiener Haagsma, Albert Post van Bouw Totaal Emmeloord en wethouder Anjo Simonse
Foto: eigen foto

Met de verkoop van de laatste bouwkavel in de eerste fase van Emmelhage is dit deel van de wijk nu nagenoeg klaar. De kavel is gekocht door de Bouw Totaal Emmeloord en werd vandaag officieel overgedragen. Bouw Totaal realiseert daar binnenkort een vrijstaande woning.

EMMELOORD, 05-03-2022 – De wijk Emmelhage is de grootste nieuwbouwwijk van de Noordoostpolder. De eerste woningen werden in 2008 gebouwd en sindsdien is de wijk fors gegroeid. “We staan nu aan de vooravond van fase 3”, zegt wethouder Wiemer Haagsma. “Emmelhage heeft zich ontwikkeld tot een moderne en complete woonwijk. Na een wat moeilijke start, mede door de economische situatie van dat moment, zijn alle kavels inmiddels verkocht en wordt er volop gebouwd. Zowel particuliere bouwers als ontwikkelaars vinden er hun plek. Emmelhage is hierdoor de laatste jaren een snelgroeiende en een heel diverse en vooral leuke wijk geworden waar mensen graag wonen.” Fase 1 telt 740 woningen.

Fase 1 als project overgedragen naar beheer

Nu het bouwen in fase 1 nagenoeg klaar is, wordt ook de projectstatus van dit deel van de wijk beëindigd. Dat betekent dat wethouder Anjo Simonse vanaf nu de wijkwethouder is. Ook wordt de wijk nu beheerd zoals alle overige wijken in Emmeloord. Als er iets niet werkt, kapot is of u overlast ervaart dan kunt u dat melden via https://www.noordoostpolder.nl/meteen-melden-0.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen