Prijsvraag kunstontwerp onder Marknesserbrug

Foto: gem. Noordoostpolder

Wie maakt het mooiste ontwerp voor een doek onder de Marknesserbrug in Emmeloord? Het winnende ontwerp wordt uitgevoerd en de bedenker krijgt een cadeaubon.

Gemeente Noordoostpolder nodigt haar inwoners uit om een kunstwerk te bedenken voor onder de Marknesserbrug. Het mooiste en origineelste ontwerp wordt beloond met uitvoering er van op een doek onder de Marknesserbrug. De winnaar krijgt daarnaast een cadeaubon. De inzending moet uiterlijk 17 september 2019 bij de gemeente binnen zijn.

Stadspoort verfraaiing

Dit voorjaar is de Marknesserbrug vervangen. Verkeersdeelnemers zijn tevreden over de mooie Stadspoort met breed fietspad. Het lijkt de gemeente een mooi idee om ook de onderkant van de brug te verfraaiien. Wanneer de brug dan open staat, kunnen wachtenden genieten van een aantrekkelijk ontwerp als warm welkom.

Uw gedicht, foto of schilderij op een doek

Het idee is om het kunstwerk af te drukken op een groot doek van 7 bij 5 meter (liggend) en op te hangen onder de brug. Heeft u bijvoorbeeld een mooi gedicht, een prachtige foto of een bijzonder schilderwerk? Of een combinatie hiervan? Stuur dit naar de gemeente. Een jury buigt zich over de inzendingen. Wie weet komt uw kunstwerk het komende jaar onder de Marknesserbrug te hangen.

Jury beslist over de inzendingen

De jury bestaat uit de twee oud-wethouders Andries Poppe en Willem Keur, wethouder Anjo Simonse en een medewerker van de gemeente. Deelnemers kunnen hun inzending vóór 17 september sturen naar Ilona Peeters. Dit kan via e-mail: [email protected].

Op de website van de gemeente staat aan welke voorwaarden de inzending moet voldoen: www.noordoostpolder.nl/prijsvraag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen