Nieuwe subsidie voor isolatiemaatregelen

Foto: Natuur en Milieufederatie Flevoland

Het wordt nu nog interessanter om met isolatie in uw eigen woning aan de slag te gaan. De subsidieregeling SEEH is namelijk weer open.

Woningeigenaren die ten minste twee isolatiemaatregelen treffen kunnen met deze regeling subsidie aanvragen bij de rijksoverheid. Vanaf 2 september 2019 kunnen subsidieaanvragen online worden ingediend. Het Energieloket Flevoland kan u adviseren over energiebesparende maatregelen die voor de subsidie in aanmerking komen. Ook kan het Energieloket u helpen met het indienen van de subsidie-aanvraag.

Aan welke voorwaarden moet worden voldaan voor een aanvraag?
 Er moeten ten minste twee isolatiemaatregelen getroffen worden: hoe meer maatregelen, hoe hoger de subsidie;
 de maatregelen zijn uitgevoerd ná 15 augustus 2019 en de subsidie is pas aangevraagd nadat het werk is afgerond en betaald;
 de subsidie is beschikbaar voor woningeigenaar-bewoners;
 er is niet eerder subsidie verstrekt vanuit de de SEEH-subsidieregeling voor de woning
 vooraf kunt u een maatwerkadviesrapport laten opstellen (niet verplicht, wel verstandig).

Wilt u meer weten over financieringen en subsidies rondom duurzaam wonen óf een maatwerkadviesrapport? Neem daarover kontakt op met het Energieloket Flevoland (tel: 0320-252004) of kom langs bij een van onze lokale spreekuren (zie www.energieloketflevoland.nl). Bezoek een inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland en bekijk met een onafhankelijke adviseur welke mogelijkheden er voor u zijn. Wilt u op de hoogte blijven over energienieuws en andere interessante weetjes? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief en volg het energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen