‘Buurten’ in het Dokter Jansencentrum

Foto: publicdomainpictures

Op burendag, zaterdag 28 september, zetten huurders van het Dokter J.H. Jansencentrum in Emmeloord hun deuren open. De open dag begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Het pand Dokter J.H. Jansencentrum is van gemeente Noordoostpolder. Alle huurders, waaronder de Antonius Zorggroep, nodigen iedereen uit op Burendag een kijkje te komen nemen. Het programma en de deelnemers staan op drjc.nl

Regie op zorg

In maart werd gemeente Noordoostpolder eigenaar van het Dokter J.H. Jansencentrum, nadat de MC ziekenhuizen vorig jaar failliet gingen. De ziekenhuiszorg werd overgenomen door de Antonius Zorggroep.

Wethouder Marian Uitdewilligen: “Als gemeente zetten we ons in voor goede zorg aan onze inwoners. Dit was voor de gemeente reden om het Dokter Jansencentrum te kopen. Door het gebouw in eigendom te hebben, kan de gemeente meer regie voeren op het zorgaanbod in Noordoostpolder”.

“We willen een goede zorgketen, dat wil zeggen een goede samenwerking tussen de verschillende vormen van zorg zoals de ziekenhuiszorg, huisartsen en thuis- en revalidatiezorg. We zijn daarom ook blij met de nieuwe huurders. Zij zijn aanvullend op het huidige aanbod. Gezamenlijk werken we met een deel van de huurders en enkele andere zorgverleners aan de ontwikkeling van een zorgplein voor de inwoners van Noordoostpolder en Urk.”

Kom op de fiets

Een groot deel van het parkeerterrein voor het Dokter Jansencentrum wordt tijdens de open dag ingericht voor het plaatsen van fietsen. Automobilisten kunnen hun auto’s parkeren in de overige vakken of aan de overkant van de weg bij het Aeres of bij het gemeentehuis.

190829_Open-Dag-Dokter-Jansencentrum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen