Publiek weer welkom bij Bachconcert in Hoeksteen

Foto: eigen foto

Publiek is zondagmiddag 30 augustus weer welkom bij het gratis orgelconcert in de Hoeksteen in Emmeloord. Reserveren hoeft niet, maar bezoekers moeten zich wel registreren bij binnenkomst.

Bart Abbes verzorgt 30 augustus om 15.3 uur weer een orgelbespeling op het orgel van de Hoeksteen in Emmeloord. Het gratis uurtje kerkmuziek op zondagmiddag kon de laatste maanden alleen een paar keer online doorgaan, zonder publiek in de kerk. Nu er weer mogelijkheden zijn om concerten met publiek te organiseren kan Bart Abbes het Hoeksteenorgel eindelijk weer eens live aan het orgelminnende publiek laten horen.

Hij zal dat doen in een speciaal Bachprogramma, waarin de 8 kleine Preludia en fuga’s van Johann Sebastian Bach worden afgewisseld met koraalbewerkingen uit het Orgelbüchlein. De teksten van de koralen worden samen met een paar bijpassende Rembrandttekeningen- en schilderijen op de beamer getoond.

De Hoeksteen is ruim genoeg ingericht om het publiek een coronaproof zitplaats te bieden. Publiek hoeft zich niet van te voren op te geven, maar moet zich bij binnenkomst wel registreren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden