Veilig boeken lenen bij FlevoMeer Bibliotheek

Foto: Protief

FlevoMeer Bibliotheek gaat vanaf 18 mei open voor een kort bezoek. Dat gebeurt veilig, de boeken die worden ingeleverd gaan 72 uur in quarantaine.

Achter de schermen heeft het personeel hard gewerkt om de vestigingen klaar te maken voor ‘het nieuwe normaal’. De bibliotheken zijn aangepast aan de richtlijnen van de overheid en gaan veilig open voor een kort bezoek.

Leden kunnen boeken inleveren en nieuwe boeken lenen. Het reserveren van boeken en inschrijven voor een lidmaatschap is ook weer mogelijk. De boeken die worden ingeleverd gaan 72 uur in quarantaine.

De dienstverlening is anders dan we gewend zijn. Helaas is er nog geen mogelijkheid om te lezen, werken, studeren of koffie te drinken. Ook wordt er nog geen programma van activiteiten, spreekuren en cursussen opgesteld.

Vanaf maandag 18 mei is iedereen welkom. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl voor informatie en lokale openingstijden van de UitleenBieb.

Boetevrij inleveren tot 1 juli

Natuurlijk rekent FlevoMeer Bibliotheek geen boete over de reeds geleende materialen. Geniet van boeken, films en tijdschriften en lever ze zonder boete in tot 1 juli.

Bel de bieb

Vanaf maandag 18 mei zijn de bibliotheken weer bereikbaar tijdens openingstijden op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail.

AfhaalBieb stopt

Op vrijdag 15 mei om 18.00 uur stopt de AfhaalBieb. Alle aanvragen die zijn ingediend kunnen opgehaald worden tijdens de UitleenBieb.

Normaal

Stap voor stap en conform de richtlijnen van de overheid breiden de bibliotheken de dienstverlening uit. Aangezien ze normaal gesproken wekelijks duizenden bezoekers ontvangen is voorzichtigheid geboden. Vanaf 18 mei zijn leden welkom om boeken te lenen en in te leveren. Stapsgewijs en veilig wordt er opgeschaald naar een langer verblijf in de bibliotheken met activiteiten, spreekuren en cursussen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden