Brugklas de Musical komt naar Emmeloord

Brugklas de musical
Foto: Morssink Hofterra

Brugklas, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical. Op vrijdag 24 januari om 19.30 in ’t Voorhuys in Emmeloord.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema’s en is voor iedereen herkenbaar.

In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater. De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollermann (Selma in Brugklas en bekend van Elvy’s Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter. De voorstelling wordt geschreven door Daniël Cohen (Rent, Spring Awakening, Schuld Thrillermusical), met muziek van Fons Merkies (Flikken Maastricht, De Luizenmoeder, Schuld Thrillermusical) en regie van Anne de Blok. De voorstelling wordt geproduceerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties.

Het verhaal

Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Brugklas de Musical is te zien op vrijdag 24 januari in Theater ’t Voorhuys, Emmeloord. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.brugklasdemusical.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden