Kunstroute ‘Dichter op het Land’ verlengd

Kunstwerk 1: The giant matador - Roger Rigorth
Foto: parelprojecten.nl

Wegens groot succes is de land-art en poëzieroute ‘Dichter op het Land’ verlengd. Tot en met zondag 27 oktober kan er van de 20 kunstwerken die door internationale kunstenaars zijn gemaakt, genoten worden.

Al 10.000 bezoekers hebben de route ervaren. Enkele reacties: “Wat ontzettend leuk bedacht, wij hebben genoten!” “Wat hebben wij een mooie dag gehad, zo leuk bedacht met die gedichten erbij”. “Prachtige kunst. Je komt op plekken waar je normaal gesproken helemaal niet komt. Een opsteker voor Schokland.”

De routekaart voor ‘Dichter op het Land’ is verkrijgbaar bij Museum Schokland

Middelbuurt 3
8319 AB Schokland
0527-760630
[email protected]
www.museumschokland.nl

De route is 7 kilometer lang. Als je alles goed wilt bekijken, dan ben je minimaal 3 uur onderweg. Bij enkele kunstwerken wordt gebruik gemaakt van videobeelden, deze zijn tussen 10.00 uur en 19.00 uur in werking. De routekaart is voor 5 euro bij het museum te koop.

Museum Schokland is het hele jaar geopend op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties is het museum ook op maandagen geopend.

Het museumrestaurant, naast het museum gelegen, is tijdens de openingstijden van Museum Schokland geopend.

Hof van Schokland heeft ook een restaurant en is op maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.00 uur geopend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden