#NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU

Foto: noordoostpolder.nieuws.nl

Noordoostpolder.nieuws.nl wil lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. We doen dat met #NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU

Steun jij de lokale ondernemer door vooral lokaal je geld uit te geven?

#NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU

Of ben jij een van die creatieve ondernemers uit Noordoostpolder of net daarbuiten die naar manieren zoekt om klanten te bereiken? Gebruik dan op social media de hashtag #NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Van Hees Tuinen Natuurlijk

Buitenplaats de Heeserhof | Mammouthweg 6, 8307 PW Ens | 0527 251356 | www.vanheestuinen.nl

Mariëtte van Hees van Van Hees Tuinen Natuurlijk uit Ens merkt dat er een categorie mensen is die vanwege het coronavirus pas op de plaats maakt wat betreft de (her)inrichting van hun tuin. Begrijpelijk, maar niet nodig, merkt ze op, want voor het maken van een beplantingsplan en het inplanten is ‘social distancing’ geen enkel probleem. “Een plan bespreken en indienen gaat allemaal online. Vervolgens lever ik de planten af en mensen zetten ze zelf in de tuin of ik doe het voor ze terwijl zij op afstand blijven.”

Voor wie een zomer lang wil genieten van een bloeiende tuin, is het nu de tijd om een bepantingsschema op te laten maken. Op haar Facebookpagina geeft Mariëtte tips en laat ze haar volgers meegenieten van onder meer de seizoenen in haar eigen tuin Buitenplaats de Heeserhof.

Wereldwinkel Emmeloord

Korte Achterzijde 14c, 8302 DZ EMMELOORD | 0527 612920 | www.wereldwinkelemmeloord.nl

Wie zeker wil zijn van een aparte aankoop, tegen een eerlijk loon stapt normaliter binnen bij Wereldwinkel Emmeloord. Maar daar zijn vanwege de coronamaatregelen de deuren gesloten. Winkelen is echter nog steeds mogelijk, maar dan op afspraak via telefoonnummer: 0527 251373.

De Wereldwinkel in Emmeloord is nog een van de weinige in de omgeving. De winkels in Kampen, Lemmer en Vollenhove zijn al gestopt. De landelijke vereniging draaide op bijdrages van de Wereldwinkels, “maar omdat er maar zo weinig meer zijn, kan de vereniging niet meer bestaan”, zegt Annie van Zwol. Lees voor informatie haar verhaal: Zorgen over voortbestaan Wereldwinkel Emmeloord

 

Dossier: Koop lokaal!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden