#NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU voor ondernemers

Foto: noordoostpolder.nieuws.nl

Noordoostpolder.nieuws.nl wil lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. We gaan dat doen met #NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale ondernemers in deze moeilijke tijden.

Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in en om Noordoostpolder! We lichten er de komende tijd enkele uit, maar we weten dat er veel meer creatieve ondernemers zijn!

#NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU

Ben jij een van die creatieve ondernemers uit Noordoostpolder of net daarbuiten? Gebruik dan op social media de hashtag #NOORDOOSTPOLDERISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Woonwinkel Woonboxx 28

Lemsterpad 28a, 8531 AA Lemmer | Tel.: 0514 745006 | www.woonboxx28.nl

Woonboxx 28 aan het Lemsterpad in Lemmer heeft de reguliere openingstijden aangepast aan de coronacrisis. Doordeweeks ’s middags en op zaterdag de hele dag is de winkel vrij toegankelijk, uiteraard met inachtneming van de coronarichtlijnen. “Maar we begrijpen heel goed dat sommige mensen graag alleen in onze winkel willen kijken”, zegt ondernemer Andries Bootsma. Woonboxx 28 hanteert een Personal Shop Moment. Wie dat wil kan een afspraak maken voor maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur via telefoonnummer 0514 745006 of via een privébericht op Facebook

Op tweede paasdag is de winkel ’s middags geopend, maar online shoppen kan natuurlijk altijd: www.woonboxx28.nl Van 10 t/m 13 april hanteert Woonboxx 28 een vrolijke paasactie van 20% korting op alle Furn4all meubelen (online actiecode PAAS20).

Drogisterij Martine

Molenberg 11, 8325 CA Vollenhove | 0527 241282 | drogisterijmartine.nl

Drogisterij Martine in Vollenhove is uiteraard net als altijd open voor advies en verkoop. En nog meer dan anders versterken internetaankopen en sociale media het winkelconcept. Ondernemer Martine Knoeff geeft vrijwel dagelijks meerdere tips via Facebook . Het winkelassortiment is heel ruim en vooral gericht op zelfzorg. Zo is er weer genoeg handgel op voorraad en wat te denken van kappersscharen, “voor als je ’n poging wilt wagen”.

Ga nog even snel langs voor een paascadeau of yellowbag of stuur uw relaties, vrienden of familie een cadeaukaart. Om de kinderen bezig te houden zijn er voor binnen en buiten diverse spelletjes en ander speelgoed.

Schoonheidssalon en Zonnestudio Centre Estetica

Eggestraat 14, 8308 AB Nagele | 06 12061562 | www.centreestetica.nl

Schoonheidssalon Centre Estetica in Nagele is vanwege de coronamaatregelen gesloten. Dat geldt echter niet voor de zonnebank en het floatbad, dus blijft u vooral afspraken maken. Een klant beveelt via sociale media een floatbad bij Centre Estetica van harte aan: “Alle mama’s die (eerlijk is eerlijk) ook een beetje gek worden, alle papa’s die het huis graag even ontvluchten en al die andere mensen die in deze periode iets zoeken om het lichaam te doen ontspannen, bel, app of kijk op de site en gun het jezelf, je bent het waard!!”

Ondernemer Marjan van der Reest is telefonisch en online bereikbaar en geeft via Facebook schoonheidstips. Volgers kunnen hiervoor vragen indienen. Ook is het mogelijk schoonheidsproducten te bestellen die worden toegestuurd of aan huis bezorgd.

Kapsalon Rosa

Burchtstraat 7, 8374 KC Kuinre | 0527 231493 | www.kapsalonrosa.nl

Kapsalon Rosa uit Kuinre is op donderdag en zaterdag geopend voor het afhalen van haarverzorgingsproducten. “Dat is wat ons betreft vooral een service, niet bedoeld om omzet te draaien. Wij maken bijvoorbeeld persoonsgerichte shampoos waaraan we color-emulsies toevoegen. Mensen kunnen daarmee hun kleur langer mooi en hun haar gezond houden”, zegt ondernemer Walter Postma.

Tijdens de beperkte openingstijden mogen mensen ook gerust langskomen om zich te laten adviseren. “Ik kan ze tips geven hoe hun haar zo te kammen of op te steken dat ze er toch verzorgd uitzien.” Daarnaast staan op de Facebookpagina van de kapsalon filmpjes met eenvoudige doe-het-zelf-tips (ALCINA 1-minute-tips), bijvoorbeeld om uitgroei bij te kleuren.

Haarwerken Kapsalon Rosa

Kapsalon Rosa is vermaard vanwege haarwerken. Van heinde en ver komen mensen naar Kuinre om zich een pruik of haarstukje aan te laten meten. Deze service die onder de vitale beroepen valt gaat wel door, zij het in afgeslankte vorm. “Alleen daar waar het een medische noodzaak betreft”, licht Postma toe.

“Anderhalve meter afstand bewaren is in dit geval niet mogelijk, maar we nemen wel die maatregelen die kunnen. Zo voeren we het intakegesprek door middel van videobellen. We vragen mensen zelf hun hoofdomvang op te meten en een foto op te sturen voor het bepalen van de haarkleur. Dat is natuurlijk niet zo trefzeker als wanneer je zelf de metingen doet, maar we doen dan ook een ruimere zichtbestelling dan onder normale omstandigheden.”

Voor de fysieke afspraken wordt de cliënt gevraagd niet meer dan één begeleider mee te nemen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden