Werelds eten bij Plaza6 wereldkeuken Emmeloord

Chocoladefontein bij Plaza6
Chocoladefontein bij Plaza6
Foto: Plaza6

Eten bij Plaza6, het restaurant – aan de A6 afslag Emmeloord – met het concept ‘all you can eat’ voor een vaste prijs, is altijd een feest.

Plaza6 is een ‘All-In Cuisine’-restaurant. Dat betekent letterlijk een wereld aan gerechten uit onder meer Japan, China, Italië, Brazilië en Argentinie.

Dat begint al met koude en warme voorgerechten in allerlei variaties. Van eiergerechten tot zalmverrassingen, van brood tot soep, maar ook niet-alledaagse gerechten staan voor het grijpen.

Hoofdgerecht

Qua hoofdgerechten is er eveneens volop keuze. Liefhebbers van vlees kunnen hun hart ophalen bij de grill. Wie meer oosters georiënteerd is, zal genieten van het aanbod Japanse sushi en sashimi. Op de Japanse Teppan Yaki tovert de chef vlees, vis, kip en zeevruchten om tot een ware belevenis. 

Geliefd zijn ook de Chinese wokgerechten waarbij je als klant zelf vlees, vis en groenten uitzoekt en deze vervolgens overhandigt aan de chef. Die vermaakt de rauwe ingrediënten dan met een spectaculaire vuurdoop en een saus naar keuze tot een heerlijk gerecht. 

Dessert

Wie zo’n copieuze maaltijd in stijl wil afsluiten, heeft volop keuze uit een ruim assortiment desserts en diverse soorten fruit. Favoriet zijn de chocoladefontein en de suikerspinmachine, waar jong en oud zich helemaal kunnen uitleven. Ook voor de ijsjes – zowel soft- als schepijs – die je zelf mag draaien/opscheppen en mag versieren met allerlei lekkers, staat iedereen graag in de rij. 

All-in cuisine staat voor een lopend buffet voor een vaste prijs inclusief drankjes. Met de kerstdagen geldt begrijpelijkerwijs een afwijkend tarief, omdat het al brede aanbod dan nog verder wordt uitgebreid met onder meer herten- en kogelbiefstuk, kikkerbilletjes en coquilles. 

Plaza6 wereldkeuken | Tinweg 16, Emmeloord | Tel.: 0527 699899 | www.wokplaza6.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen