Meedoen in Citroën Charleston aan SKGS-Rally

Foto: Schirm

De lustrumeditie van de SKGS-Rally wordt zaterdag 2 juni verreden. Oud-Junior-Kamerlid Jeen Schirm laat klanten in zijn kledingzaak kans maken op een startbewijs.

De SKGS-Rally is een initiatief van een groepje van acht oud-Junior-Kamerleden Groot Schokland. Oldtimers, waaronder zeer speciale uitvoeringen, bijzondere sportauto’s en diverse cabrio’s rijden langs prachtige plekken in het polderlandschap tot aan de Veluwe.

Schirm draagt het initiatief van zijn oude clubgenoten een warm hart toe. Wie een aankoop doet in de winkel in de Lange Nering maakt kans op deelname aan de befaamde rally. Citroën garage Dijkstra stelt een prachtige Citroën Charleston beschikbaar om de rit te kunnen rijden.

De prijs bestaat uit deelname voor 2 personen. Nieuwsgierig naar dit prachtige exemplaar? Neem dan een kijkje in de winkel, de auto waarmee de rally gereden wordt, is daar te bewonderen. En.. bij mooi weer kan het dak eraf. Tijdens de rally wordt er ook een lunch beschikbaar gesteld en de dag wordt met een maaltijd afgesloten.

Maandag 28 mei wordt de winnaar van de actie bekendgemaakt.

Zaterdagochtend 2 juni starten de auto’s vanaf het Kettingplein in Emmeloord. Tussen 8.00 en 9.00 uur staan de auto’s op het Kettingplein opgesteld en kunnen de belangstellenden de auto’s van dichtbij bekijken. Om 16.00 komen de auto’s ook weer terug op het Kettingplein en wordt aldaar nog een ererondje gereden. Iedereen is van harte welkom op bij dit schouwspel aanwezig te zijn.

Inschrijven is nog steeds mogelijk, Inlichtingen bij Gregor Klappe tel.nr 06 54993201

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen