Werckpost Urk in Werkzoekendencafé Noordoostpolder

Foto: Pixabay.com

Walter Rietveld is donderdag 21 december in Werkzoekendencafé Noordoostpolder in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord. Hij vertelt over zijn bedrijf Werckpost.

Werckpost is een familiebedrijf op Urk dat zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met detachering, werving, selectie en payroll. Werckpost is vertegenwoordigd in alle branches voor fulltime of parttime, tijdelijk werk en vakantiewerk.

Het bedrijf heeft op dit moment diverse vacatures openstaan in de bouw, schoonmaak, vervoer en visverwerking, maar hoopt via het Werkzoekenden Café ook in contact te komen met accountmanagers voor de ICT en kwaliteitsmanagers in de foodsector.

Werkzoekenden Café Noordoostpolder

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten.

Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker, ervaringen met anderen uit te wisselen en te netwerken. De bijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis, maar koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen