‘t Voorhuys koopt grond van gemeente voor uitbreiding

Twan van Hakvoort, Henk Suelmann en Renée Hellendoorn ondertekenen de overeenkomst.
Twan van Hakvoort, Henk Suelmann en Renée Hellendoorn ondertekenen de overeenkomst.
Foto: gem. NOP

Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn van ’t Voorhuys in Emmeloord hebben 625m2 grond van de gemeente gekocht voor uitbreiding van hun établissement. De uitbreiding betreft 12 hotelkamers, parkeermogelijkheid en een tuinkamer bij het Huyscafé.

Wethouder Henk Suelmann is blij met deze aanvulling in het stadshart van Emmeloord: ,,’t Voorhuys is een begrip in de Noordoostpolder en in de regio. Ik feliciteer Twan en Renée; hiermee verstevigen zij de positie van hun onderneming. Bovendien is het een belangrijke, eerste stap op weg naar een levendiger en economisch sterk centrumgebied”.

Uitbreiding hotel café restaurant ’t Voorhuys

Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn zijn eveneens enthiousiast: ,,Wij zijn super blij en trots dat we nu de kans hebben om ons bedrijf uit te breiden. We mogen iedere week veel gasten verwelkomen in ons hotel en helaas moeten we nu ook vaak vaste gasten teleurstellen”.

,,Straks komen er 12 prachtige nieuwe kamers bij waarmee wij iedereen weer van dienst kunnen zijn. Ook de tuinkamer met terras wordt een mooie toevoeging aan het bedrijf die aansluit op het nieuw in te richten Julianapark.”

De uitbreiding met horeca- en hotelruimte wordt aan de linkerzijde van ’t Voorhuys gebouwd. Naar verwachting start de bouw begin juni aanstaande. Rekening houdend met een bouwtijd van 6 maanden, is de oplevering begin januari 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen