Albert Heijn Urk brengt bordspel Urk uit

,,Tijd voor de kost, maar de De Witbrug staat open. Sla een beurt over.” Urk heeft een exclusief bordspel, uitgebracht door Albert Heijn op Urk.

Maandag 30 oktober is het exclusieve ‘Ik hou van Urk’-bordspel gelanceerd. Het spel is speciaal ontworpen voor de inwoners op Urk. Vanaf dinsdag 31 oktober kan er bij de Albert Heijn op Urk gespaard worden voor het ‘Ik hou van Urk’ bordspel.

De lancering heeft plaats gevonden in de Albert Heijn op Urk. Verschillende genodigden, waaronder wethouder Gerrit Post waren aanwezig om de lancering van het bordspel bij te wonen. Nadat het bordspel aan de wethouder was overhandigd werd het bordspel fanatiek gespeeld door onder andere de wethouder en filiaalmanager Harold Kats.

Bordspel ‘Ik hou van Urk’

Het unieke spel is gebaseerd op het oudhollandse spel ganzenbord. Gooi met de dobbelsteen en bewandel het pad naar de finish. Onderweg kom je langs kenmerkende straatelementen uit het pittoreske Urk, waaronder langs de vuurtoren en de vijf pleinen waar punten te verdienen zijn.

Het doel van het spel is niet zo snel mogelijk de finish bereiken, maar zoveel mogelijk lokale ondernemers en verenigingen bezoeken en zo de meeste punten behalen.

Het bordspel is exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn op Urk. Klanten moeten er deels voor sparen. Bij iedere €10,- aan boodschappen bij de supermarkt ontvangt de klant één zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart, bestaande uit vijftien spaarzegels ontvangen klanten met bijbetaling van €12,50 één ‘Ik hou van Urk’ bordspel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen