Ondernemer in het zonnetje

Foto: mhpublicaties.nl

De Facebookactie ‘Welke Noordoostpolderse ondernemer wil jij in het zonnetje zetten?’ is beëindigd. De drie hoogst genomineerde ondernemingen gaat noordoostpolder.nieuws.nl uitlichten.

De meeste stemmen gingen naar B&V Beeld Geluid Licht in Emmeloord, gevolgd door By Marlou in Luttelgeest en 2 Cool BV op Urk. Hun verhaal verschijnt in december 2017 op deze website.

,,Koopt in den vreemde niet…”

,,Koopt in den vreemde niet, wat uw eigen dorp uw biedt.’’ Een spreuk die medio vorige eeuw opgang deed in Papendrecht en sindsdien vleugels heeft gekregen. De leus is in deze tijd van internetaankopen, misschien wel actueler dan ooit.

André Vuijst zou daarom alle plaatselijke ondernemers in het zonnetje willen zetten. Hij schrijft in zijn reactie op de Facebookactie:

Ik zou graag alle ondernemers willen nomineren. Er zijn vele ondernemers in de polder die de afgelopen jaren mooie dingen hebben laten zien. Vele ondernemers nemen risico door te investeren in hun ‘product’, dat is goed voor de werkgelegenheid in onze mooie regio. Hier zitten veel bekende ondernemers tussen, maar zeker ook veel onbekende. Het is prachtig zo’n verkiezing te houden, echter zullen veelal de bekende ondernemers wat meer belicht worden. Neemt niet weg dat ik het een aantal ondernemers/winkeliers enorm gun. Waarom? Ik heb heel veel respect voor het feit dat zij in de afgelopen jaren hebben geïnvesteerd in markten die onder druk staan. Ga er maar aan staan in een tijd waar mensen steeds meer via internet bestellen. Mijn motto is dan ook, zoek de lokale ondernemer eens op, doe zaken met collega ondernemers in de polder en koop je spullen bij onze eigen winkeliers, zo houden wij het centrum ook nog eens gezellig.

Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Daarom gaan we in januari nog een viertal genomineerde ondernemingen belichten, die qua stemmenaantal de 4e t/m de 7e plaats bezetten, te weten: De Stiepe in Rutten, Deliforma in Emmeloord, Majstro Verzekeringenin Creil en Zuivelbedrijf Van de Belt in Rutten.

Wat alle overige genomineerde en niet-genomineerde ondernemers uit Noordoostpolder (inclusief Urk) betreft, heeft u nieuws laat het ons weten op: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen