Vier polderbedrijven in Cafetaria Top 100

Foto: Wikimedia Commons

Maar liefst vier cafetaria’s in Noordoostpolder hebben de Top 100 gehaald van Misset Horeca. Het hoogst scoort Kwalitaria De Bolder van Urk.

Kwalitaria De Bolder staat op nummer 23. Danny’s Marknesse staat op 29, Plaza Wassenburg in Emmeloord op 67 en Plaza De Zuidert in Emmeloord op 84.

Kwalitaria De Bolder

Kwalitaria De Bolder in Wijk 2-59 op Urk stijgt 17 plaatsen in de Cafetaria Top 100! Niets dan lof over Meindert Kramer en zijn medewerkers in het commentaar in de Top100 op missethoreca.nl:

,,Meindert Kramer is als ondernemer een voorbeeld voor andere ondernemers. Hij is voortdurend bezig om op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, interieur, marketing, communicatie en productpresentatie de puntjes op de i te zetten. Dat lukt goed.”

Danny’s Marknesse

Danny’s Marknesse aan de Breestraat 44 in Marknesse. Danny Griep en Esmee Bakker verdienen een grote pluim, aldus het juryrapport op missethoreca.nl :

,,Niet alleen vanwege de gastvrijheid, maar ook vanwege de algehele uitstraling van hun zaak. De friet is van hoge kwaliteit; knapperig en goudgeel en zeker niet te vet. De presentatie is aantrekkelijk; de friet wordt geserveerd in een puntzak op een houten serveerplank, waarin ook een apart bakje zit voor de saus”.

Plaza Wassenburg en Plaza De Zuidert

Plaza Wassenburg aan de Europalaan 100 en Plaza De Zuidert aan Sondelstraat 19 van Ilse en Mark Coppes staan opnieuw in de Top100 van Misset Horeca. Lof en enkele tips voor buurtzaken ‘zoals we die graag zien’, aldus de jury.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen