La Mascotte verjongt

Jeugdleden La Mascotte
Jeugdleden La Mascotte
Foto: La Mascotte

La Mascotte speelt van 3 t/m 5 november 2017 de komische opera-light ‘The Pirates of Penzance’. De muziektheatervereniging richt zich hiermee ook op een jonger publiek.

De voorstelling wordt gehouden in Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord en begint vrijdag 3 en zaterdag 4 november om 20.15 uur en zondag 5 november om 14.30 uur.

La Mascotte verjongt!

La Mascotte is erin geslaagd, een aantal jonge professionele solisten aan te trekken voor de hoofdrollen. Deze opera-light ligt op de grens met het musical genre en is ook voor jong publiek interessant. Voor hen gelden speciale lage toegangsprijzen!

La Mascotte volgt de landelijke trend bij conservatoria waar opera als muziektheater sterk in de belangstelling staat. Inmiddels is 20 procent van de koorleden al jonger dan 18 jaar; zij vormen het jeugdkoor en worden gecoacht in het modern klassiek repertoire.

The Pirates of Penzance

La Mascotte speelt dit jaar ‘The Pirates of Penzance’ van Gilbert & Sullivan. ‘De Pirates’ is een komische opera-light op de grens van opera en musical; sommige stukken zijn evergreens. La Mascotte heeft het plot aangepast aan deze tijd; de Engelse songteksten worden ondertiteld.

La Mascotte brengt als enige in Flevoland en omstreken amateurs en professionals samen in klassieke muziektheaterproducties. Deze voorstelling is een coproductie van Muziektheatervereniging La Mascotte en het Cultuurbedrijf NOP. Zo wordt ook de polderrockband Backland moeiteloos opgenomen in het stuk.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater ’t Voorhuys van dinsdag t/m vrijdag van 12 tot 16 uur en vanaf één uur voor de voorstelling (telefonisch reserveren 0527-760 620). Ook zijn online 24 uur per dag kaarten verkrijgbaar via www.theater-voorhuys.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen