Kennissymposium #WHTSNXT voor ondernemers

Foto: Pixabay.com

BAN presenteert #WHTSNXT, een kennis symposium over het ondernemen van morgen voor alle ondernemers in de Noordoostpolder en Urk.

Er verandert veel tegenwoordig. Wat jaren geleden een stabiele bedrijfstak was, is nu geautomatiseerd of bestaat gewoon niet meer. ‘Levensduur’ een bedrijf is straks geen 40 jaar meer, maar misschien maar 10 jaar. Oude markten verdwijnen, nieuwe kansen opbaren zich.

De verandering in ondernemen en bedrijfsvoering treft ons allemaal, groot of klein, nationaal of internationaal. Donderdag 5 oktober staat dit onderwerp centraal tijdens een symposium van Bedrijven Actief Noordoostpolder (BAN) in Theater ’t Voorhuys. Het programma begint om 19.30 uur.

Ben jij klaar voor het ondernemen van morgen? Een vraag die de ondernemer alleen zelf kan beantwoorden! Maar het symposium met inspirerende sprekers kan hen helpen. Alexander Heijkamp, werkzaam bij Rabobank Nederland schetst het economisch perspectief en als slotspreker hebben we het meest lekkere bedrijf van Nederland, TONY’S CHOCOLONELY! Hier wil en moet je bij zijn!

Het symposium is dankzij sponsoren van de BAN gratis toegankelijk voor alle ondernemers. Laat je inspireren, praat mee en ga met andere ondernemers in gesprek bij de afsluitende netwerkborrel in de vernieuwde beurszaal!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen