Meester & de Lange verbindt naam aan Pieperbraderie

 Meester & De Lange Verzekeringen sponsor Pieperbraderie
Meester & De Lange Verzekeringen sponsor Pieperbraderie
Foto: StEP NOP

Meester & De Lange Verzekeringen (ML Verzekeringen) heeft haar naam verbonden aan de Pieperbraderie die op zaterdag 16 september plaatsvindt. Dit maakt het kantoor hoofdsponsor van dit event.

Inschrijving PieperbraderieĀ geopend

De inschrijving voor de Pieperbraderie tijdens het Tolsma Grisnich Pieperfestival is geopend. De Pieperbraderie is op zaterdag 16 september van tien tot vijf uur in de winkelstraat van Emmeloord, de Lange Nering. Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected].

Het Pieperfestival, dat van 12 tot en met 17 september 2017 plaatsvindt is een jaarlijks terugkerend evenement met diverse activiteiten. Van muziek tot aan eten en actieve onderdelen, het festival bevat het allemaal. ML zal de braderie voor de komende drie jaren sponseren.

Meester & De Lange Verzekeringen, gevestigd in Emmeloord, is al ruim 70 jaar werkzaam in de Noordoostpolder. De lokale betrokkenheid van het bedrijf is groot.

Maatschappelijke betrokkenheid

Roelof Meester vertelt: ,,Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen in de regio en onze maatschappelijke betrokkenheid in te zetten om dit evenement plaats te kunnen laten vinden. De Pieperbraderie is een begrip en bereikt een enorme doelgroep. Daarmee is dit evenement uitstekend geschikt om onze naam aan te verbindenā€.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen