Zaalvoetbal Marknesse mogelijk vanaf half augustus 2020

Foto: Klaas Breidenbach

Het lijkt erop dat Marknesse vanaf half augustus weer zaalvoetbal in het dorp heeft. Na een eerdere oproep hebben zich twaalf man gemeld die de futsal-kicksen aan willen trekken.

Er zijn echter nog meer deelnemers welkom. Klaas Breidenbach uit Marknesse zoekt streekgenoten die samen met hem een balletje willen trappen in de zaal. Hij heeft eerder in de zaal gespeeld in Franeker, Dronten, Kampen en Oldemarkt. Nu wil hij graag dichter bij huis voetballen en dan ‘puur voor de lol’.

Het is de bedoeling dat er geen competitiewedstrijden worden gespeeld, er wordt alleen recreatief gevoetbald. Er wordt gespeeld vanaf de start van het seizoen in De Triangel te Marknesse eens per twee weken op vrijdag van 20.30 tot 21.30 uur.

Met de plaatselijke uitbater van kantine de Dug Out is overeen gekomen dat er na de inspanning een drankje genuttigd kan worden. Het eerste idee is om tot de herfstvakantie uit te proberen of zo’n recreatie-zaalvoetbalclubje aanslaat of niet. Breidenbach hoopt natuurlijk van wel.

“Het niveau van voetballen is niet belangrijk, het plezier des te meer”, aldus Breidenbach. “De leeftijdgrens is zeer ruim. Inmiddels hebben twaalf man zich aangemeld van 20 tot 50 jaar oud, maar er kunnen nog een paar mensen bij, zodat er leuke partijtjes gespeeld kunnen worden.”

Voor aanmelding: Klaas Breidenbach via een persoonlijk Facebook messenger bericht of via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden