Zwem4daagse in Wellerwaard

Foto: Pixabay.com

Na de geslaagde Zwem4daagse van vorig jaar, wordt er ook dit jaar van maandag 19 tot en met donderdag 22 augustus een zomereditie gehouden in de Wellerwaard.

Het evenement wordt georganiseerd door reddingsbrigade Noptunus, Duikvereniging De Zeewolf, zwem- en waterpolovereniging ZIGNEA, het zwembad Bosbad in samenwerking met restaurant Bij Ons in de Wellerwaard. Van maandag 19 tot donderdag 22 augustus kunnen zwemvaardige deelnemers (minimaal een B-diploma) meedoen van 18.30-20.30uur.

Tijdframes tijdens Zwem4daagse open water

De organisatie van de Zwem4daagse Noordoostpolder heeft er dit jaar voor gekozen tijdsframes te hanteren tijdens deze open water editie. Tussen 18.30 – 19.00 uur start de jeugd t/m 12 jaar vanaf de steiger aan de kant van de golfbaan. Deze deelnemers zwemmen 250 meter richting restaurant Bij Ons onder begeleiding van een volwassene. Van 19.00 – 20.30 uur kunnen alle andere deelnemers per half uur starten.

Minimale leeftijd 8 jaar en in bezit van een A- en B-diploma

Omdat het open water anders is dan het zwembad, hanteert de organisatie van de Zwem4daagse andere eisen waaraan deelnemers moeten voldoen. Alle zwemmers moeten zwemvaardig zijn en in het bezit van een A- én B-diploma. Deelnemers moeten minimaal 8 jaar oud zijn en onder de 12 worden ze verplicht begeleid door een volwassene die met ze meezwemt.

Voor meer informatie en inschrijving zwem4daagse-emmeloord.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen