ROUTE 48

15 sep , 9:35 Nieuws
leo straver costra
De zomer is net achter de rug en nu al een bericht van de Route 48 voor je neus.Route 48 is de kunstatelierroute van Almere. Wij willen alle beeldend kunstenaars van Almere oproepen om deel te nemen aan Route 48.
Op zaterdag 30 november – de dag dat Almere 48 jaar bestaat - en op zondag 1 december openen beeldend kunstenaars in alle stadsdelen van Almere van 12.00 – 17.00 uur hun deuren om bewoners uit de buurt, kunstliefhebbers uit de omgeving en alle andere geïnteresseerden te ontvangen. Zo komt men in aanraking met je atelier, wat voor veel mensen magisch is, je kunt meer vertellen over je beweegredenen als kunstenaar en uiteraard kun je je publiek meenemen in je kunst.
Buiten de atelierroute kun je als kunstenaar ook deelnemen aan de Expo Route 48 in Casa Casla. Op vrijdag 25 oktober kun je een kunstwerk inleveren en vanaf zaterdag 26 oktober is de expo te bewonderen voor publiek. Publiek kan zich hier al oriënteren op welke ateliers zij gaan bezoeken. De eerste week van de expo is de expo open tijdens Alluminous, die zo’n 30.000 bezoekers trekt. Wij zorgen voor goede bewegwijzering langs de route zodat een groot deel van die bezoekers Casa Casla  en dus Expo Route 48 bezoekt.
- Stel je hebt geen atelier maar je wilt wel meedoen, dan kan dat. Wij informeren je er graag over.
- Broedplaatsen doen mee!
- Dagbestedingen die actief zijn met beeldende kunst, nodigen wij uit mee te doen.
- Schildergroepen in buurthuizen doen mee.
Laat deze kans niet onbenut en stuur een e-mail naar [email protected] om je aan te melden voor deelname. Of mail voor meer inhoudelijke en praktische informatie.