FRUITFESTIVAL BIJ VINK FRUITBOERDERIJ GROOT SUCCES

16 sep , 12:42 Nieuws
klaas eissens av producties vink fruitfestival 10 09 23 2mb 25
Het jaarlijkse FruitFestival bij Vink Fruitboerderij was het afgelopen weekend een groot succes. Bezoekers uit het hele land trokken met een kruiwagen de boomgaard in om hun eigen sappige appels en peren te plukken.
Ze genoten van de vele kraampjes met lekkernijen en handgemaakte producten, maakten een rit in de pluktrein en bezochten de boerderijwinkel.
Kinderen konden zich uitleven in de speeltuin en op het springkussen, terwijl volwassenen in de fruitpub konden ontspannen met verfrissend fruitsap en live muziek.
Cees Vink: “We zijn ontzettend blij met de grote opkomst en het enthousiasme van alle bezoekers. Het weer zat ook flink mee. We kijken met een goed gevoel terug op het FruitFestival en uit naar alle zelfplukdagen die nog komen gaan!”
Zelfplukdagen
De fruitpluktuin bij Vink Fruitboerderij is tot en met de herfstvakantie (zaterdag 2 november) geopend op de volgende dagen:
 Woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur
 Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
 Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Tijdens de herfstvakantie, van maandag 28 oktober tot en met zaterdag 2 november, is de fruitpluktuin dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie is te vinden op de website: www.vinkfruitboerderij.nl