Kompassieloop - Wandeling voor het Goede Doel: Inloophuis Passie en Roparun Flevoland

04 sep , 19:01 Nieuws
image001 12
Vanwege het grote succes van vorige editie organiseren Inloophuis Passie en Roparunteam Flevoland op 5 oktober 2024 weer de Kompassieloop. Dit is een zeer bijzondere wandeling om geld in te zamelen voor Inloophuis Passie en Roparun Flevoland.
Deze wandeling is niet alleen een kans om samen te komen en te genieten van de prachtige omgeving, maar ook om Lelystad te bekijken op een manier die je zelf niet zou kunnen bedenken. Deze wandelroute brengt je langs verschillende bezienswaardigheden, bedrijven en instellingen, waarbij muziek, dans en andere culturele activiteiten zich van hun beste kant laten zien.
Je loopt voor twee goede doelen:
Inloophuis Passie; een ontmoetingsplaats in Lelystad voor mensen met kanker op hun levenspad.Roparun; een estafetteloop van meer dan 500 kilometer, waarbij mensen een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd!
  • Datum: 5 oktober 2024
  • Tijd: 19:00 uur
  • Locatie: Agora theater, Lelystad
  • Afstand: ongeveer 5 km
  • Inschrijfgeld: Volwassenen € 10,- kond tot 12 jaar € 5 euro
De wandeling is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Gezinnen, vriendengroepen en individuele wandelaars zijn van harte welkom.
Inschrijven via www.kompassieloop.nl