Bosbad Emmeloord biedt hoge kwaliteit zwemonderwijs

Bosbad Emmeloord heeft nieuwe licentie ZwemABC
Bosbad Emmeloord heeft nieuwe licentie ZwemABC
Foto: studiojweultjes.nl

Het Bosbad in Emmeloord heeft dinsdag 5 juli de nieuwe Licentie ZwemABC ontvangen en loopt daarmee voorop in het aanbieden van hoge kwaliteit zwemonderwijs.

Regioadviseur Michael van den Beld van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ overhandigde de nieuwe Licentie ZwemABC. Met deze licentie voldoet het Bosbad nu al aan de eisen waaraan alle zwemlesaanbieders op 1 januari 2018 moeten voldoen.

Syp Warners legt uit: ,,De licentie toont aan dat we hoge kwaliteit zwemonderwijs bieden. Zo zijn onze zweminstructeurs gescreend en voldoende opgeleid. We werken daarbij volgens de Gedragscode Zwembranche en we hebben een ongevallenregistratie en klachtenprocedure. Maar wat voor veel zwemmers belangrijker is: we hebben goed nagedacht over onze manier van lesgeven. Ouders kunnen de vorderingen van hun kind volgen tijdens de kijklessen én door in te loggen op het digitale Zwemscore-systeem”.

Directeur Marcel Jagersma zegt oprecht trots te zijn op zijn team zwemonderwijzers: ,,Het Bosbad voldoet nu aan alle aspecten van het licentieproces. Ouders en verzorgers zijn hiermee verzekerd van hoge kwaliteit zwemonderwijs”.

Bij de foto: Regio-adviseur Michael van den Beld feliciteert Syp Warners (hoofd zwemzaken, rechts) en Marcel Jagersma (directeur, rechtsboven) van het Bosbad met de Licentie ZwemABC.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen