90's party en nieuw techno evenement in Emmeloord

16 okt 2023, 8:06 Nieuws
20221015 90 00 party web sjors evers 100
CVevents organiseert op 21 oktober ‘The BIG 90’s en 00’s party’ en op 24 en 25 november het gloednieuwe technofeest ‘TechNOP’.
EMMELOORD, 16-10-2023 - Op zaterdag 21 oktober, na 3 uitverkochte edities, beleef je weer een nostalgische avond in ’t Voorhuys Emmeloord. Een bruisende ode aan twee decennia vol iconische muziek en
cultuur. Terug naar de jaren '90 met hits van Nirvana en de Spice Girls, en de 00's met Britney Spears en Eminem. Denk aan neonlichten, glowsticks en een dansvloer vol Macarena-moves. Of je nu opgroeide met cassettebandjes of de opkomst van MP3's meemaakte, deze party belooft een onvergetelijke mix van twee muzikale tijdperken. Trek je favoriete 90's of 00's outfit aan en beleef een avond vol dansplezier. Het wordt een avond vol herinneringen, gelach en vooral, eindeloos dansplezier!

TechNOP

Ben jij liefhebber van elektronische muziek? Dan moet je dit gloednieuwe feest zeker even checken! Het weekend van 24/25 november staat in het teken van Techno in de Noordoostpolder bij ‘De Buren’ in Emmeloord. Vrijdagavond is toegankelijk voor alle leeftijden en zaterdagavond 25 november voor 18+. Ontdek de ultieme vibe op TechNOP in de Noordoostpolder, het nieuwste evenement van CVevents. Een enerverende reis door de wereld van elektronische muziek, waar Techno in al zijn vormen de hoofdrol speelt. Dompel jezelf onder in de pulserende beats, ervaar de intense klanken van hard techno en laat je meeslepen door de betoverende melodieën van de nieuwste melodic techno.
CVevents is in de basis ontstaan om talent uit de Noordoostpolder een podium te geven. De line-up van TechNOP bestaat daarom vrijwel volledig uit DJ's uit de Noordoostpolder en Urk.
Cortes: Jong, talentvol en producer van hard techno.
JXLR: Hard, duister en altijd verrassend.
2ACES: Fris, melodieus en beukend.
1753: Melodic techno, internationaal en swingend.
De line-up voor TechNOP is nog niet helemaal compleet. Benieuwd wie het rijtje zullen aanvullen? Houd onze socials in de gaten voor alle updates.
Ticketverkoop
Socials