’t Voorhuys organiseert voor de tweede keer Voorhuys Speciaal Bier Festival

Foto: 't Voorhuys

Hotel Restaurant Grandcafé ‘t Voorhuys organiseert op zaterdag 27 januari voor de tweede keer ‘t Voorhuys Speciaal Bier Festival. Met zeven verschillende (lokale) brouwers en live muziek belooft het een gezellig festival te worden.

EMMELOORD, 11-01-2024 – De deuren van de Beurszaal openen om 17:00 en de ticketverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.voorhuys.nl/agenda. Op deze smakelijke avond kunnen er maar liefst 29 bieren van de tap en 25 bieren op fles worden geproefd. Jopen, Bird Brewery, Boeren brouwers, Artemis, Brouwdok, Piek Bier en Het Paleisje, zullen met hun eigen bar of trailer vol passie over hun bieren vertellen. En denkt u op een gegeven moment een roze olifant te zien? Dat klopt! Brouwerij Huyghe brengt hun beroemde Delirium roze olifant mee.

Behalve de speciaal bieren staat ’t Voorhuys klaar met heerlijke gerechten die bier gerelateerd zijn. Het festival krijgt extra sfeer gezellige live muziek. Nils Dijkstra, Harm Wind en Merijn Benjamins van ’t Voorhuys: “Na het succes van ons eerste speciaal bier festival, kunnen wij niet wachten om het tweede speciaal bier festival van ‘t Voorhuys te organiseren. Met onze gezamenlijke passie voor speciaal bieren in combinatie met live muziek en lekker eten belooft het een bijzondere avond te worden.”

Voor €24,50 per persoon kunt u van 17:00 tot 00:00 genieten van het festival. Dit is inclusief twee munten, onbeperkt doppinda’s en een bijpassend speciaal cadeautje bij vertrek. Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar en vol is vol. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0527-612870.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen