Discriminatie meldpunt BGBF in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

klacht
klacht
Foto: eigen foto

Vrijdag 14 april houdt Bureau Gelijke Behandeling Flevoland weer een spreekuur voor bewoners uit de Noordoostpolder in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Bewoners kunnen dan bij hen terecht voor vragen over discriminatie, eigen discriminatie ervaringen, etc.

EMMELOORD, 07-04-2023 – Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand, tussen 14.00-16.00 uur, zal één van de klachtbehandelaars van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland voor je klaar zitten in Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder om vragen omtrent discriminatie en ervaringen te beantwoorden. Je kunt kennismaken met de klachtbehandelaar, die je kan vertellen wat Bureau Gelijke Behandeling Flevoland doet en voor u kan betekenen.

Over Bureau Gelijke Behandeling Flevoland

Bureau Gelijke Behandeling Flevoland is een onafhankelijke instelling die zich richt op het voorkomen & bestrijden van discriminatie. Bij Bureau Gelijke Behandeling Flevoland kunnen Flevolanders melding maken van discriminatie. Niet alleen als het henzelf overkomt, maar ook als ze zien dat iemand anders ongelijk wordt behandeld. Na de melding wordt er in overleg bekeken hoe het verder opgepakt kan worden. Anoniem melden kan ook. Klachtbehandeling, ondersteuning en advisering door Bureau Gelijke Behandeling Flevoland is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen