Netl 15 jarig bestaan: heropening Strandpaviljoen & Open dag 15 april 2023

Foto: Netl

Dit jaar viert Netl haar 15 jarig bestaan en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Afgelopen weken is er druk gewerkt aan de make-over van het Strandpaviljoen. Het doel voor deze make over was volgens Netl eigenaar Robin Crébas “buiten naar binnen brengen”.

KRAGGENBURG, 24-03-2023 – Zo hebben het restaurant, de Podiumzaal en de Koggezaal een compleet nieuwe look gekregen. Door middel van het weghalen van wanden en verbinden van ruimtes, een compleet nieuwe vloer, nieuwe kleuren verf op de muren, vrolijke planten, nieuw meubilair en prachtige moswanden. Helemaal Netl dus! Op zaterdag 15 april kan iedereen een kijkje komen nemen bij de opening van het nieuwe Strandpaviljoen.

Naast de opening van het Strandpaviljoen organiseert Netl die dag ook allerlei andere leuke activiteiten om hun 15 jarig bestaan te vieren en kun je onder andere een kijkje nemen in de keuken van de events afdeling. Alle eventlocaties zullen worden opengesteld en je kan een kijkje nemen in één van de vier unieke groepshotels.

Vier het @Netl van 10:00 tot 17:00 uur. Het Strandpaviljoen en het restaurant blijven geopend tot 20.00 uur zodat je de dag nog heerlijk kan afsluiten met een hapje en een drankje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen