Maximiliaan Modderman geeft een feestje in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Jeritza Toney
Jeritza Toney
Foto: eigen foto

Op vrijdag 3 februari worden de Nationale Voorleesdagen afgesloten in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder met een theatervoorstelling van het Prentenboek van het Jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Van 15.00 tot 16.00 komt Jeritza Toney langs in de bibliotheek in Emmeloord om er een feestje van te bouwen.

EMMELOORD, 27-01-2023 – Voor deze theatervoorstellingen is wel een kaartje nodig. Deze kosten €2,-, abonnees krijgen €0,50 korting. Let op: ouders hebben ook een kaartje nodig. Er is beperkt plek.

Prentenboek van het Jaar

Het boek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ gaat over Maximiliaan. Maximiliaan is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

Over Jeritza Toney

Hiep hiep hoeree! Hoe ziet een feestje met Jeritza er uit? Surinaams gezellig! Samen zingen, dansen, muziek maken voordat papa en mama thuiskomen… Of doen ze ook gezellig mee? Jeritza vertelt verhalen, zingt en maakt muziek op haar eigen, vrolijke wijze, in nauw samenspel met het publiek. Haar gitaar speelt zoals ieder jaar een hoofdrol!

Over de Nationale Voorleesdagen

Voorlezen beleef je samen! De doelstelling van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen (0-6 jaar) die zelf nog niet kunnen lezen of net het lezen hebben geleerd. De campagne benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. De Nationale Voorleesdagen bestaan sinds 2004 en zijn een project van Stichting Lezen, georganiseerd door Stichting CPNB. In 2023 vieren we de twintigste editie van de campagne.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen