Kaartverkoop kaarsjesavonden ‘Winterdroom’ gestart

Kaarsjesavond (archieffoto)
Kaarsjesavond (archieffoto)
Foto: orchideeenhoeve.nl

De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve. Op vr. 9 t/m zo. 11, wo. 14 t/m zo. 18, do. 22, vr. 23  en di. 27 t/m vr. 30 december 2022 steken onze kerstelfjes om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en is het volledige park geopend tot 21:30 uur.

LUTTELGEEST, 27-10-2022 – De kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis voor het hele gezin. Zodra de duizenden echte kaarsen in de Orchideeën Hoeve worden ontstoken, transformeert de jungle in een lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren.

Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten, bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht en geniet van  sfeervolle livemuziek in de romantische ‘Zwevende’ Bloementuin.

Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WinterDroom niet anders dan normaal. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens de kaarsjesavonden te zien.

Vooraf reserveren verplicht

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Daarom is het noodzakelijk, ook voor jaarkaarthouders om het bezoek vooraf te reserveren op datum en starttijd. Je kunt de kaarsjesavond alleen bezoeken met een avond- of combiticket.

 

Bron een tickets reserveren: https://www.orchideeenhoeve.nl/dagkalender/kaarsjesavond-open-tot-2130-uur/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=kaarsjesavonden_okt22

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen