Sinterklaasvoorstelling ‘Profpiet en de verdwenen gouden sleutel’ in Theater ‘t Voorhuys

Intocht Sinterklaas
Intocht Sinterklaas
Foto: Sjors Evers

Hij komt, hij komt! Op zaterdag 12 november 13.00 uur zetten Sinterklaas en zijn pieten weer voet aan wal op de Zuiderkade in Emmeloord. Het belooft weer een ontzettend feestelijke dag te worden, met een hoop gezellige activiteiten.

EMMELOORD, 23-10-2022 – Zo zijn Sinterklaas en zijn pieten om 14.15 en 15.30 uur weer te bewonderen in Theater ’t Voorhuys met de spannende voorstelling ‘Profpiet en de verdwenen gouden sleutel’. De kaartverkoop voor de theatervoorstelling start op woensdag 26 oktober 12.00 uur. Alvast een eerste cadeautje van de Sint: de tickets zijn gratis!

Profpiet en de verdwenen gouden sleutel

Het borrelt en het bruist dit jaar in het theater, want Profpiet heeft dit jaar een belangrijke taak van Sinterklaas gekregen. Hij moet de gouden Sleutel van het Sinterklaashuis bewaren. Makkelijk zat… toch? Profpiet is naast de sleutelbewaarder ook een professor, al pakken zijn uitvindingen niet altijd even goed uit. Een scheutje van dit en een snufje van dat, hij experimenteert erop los in Emmeloord! Maar wat gedraagt Hoofdpiet zich ineens vreemd en waar is de Pieten Klungelband toch gebleven?

Tijdens deze halfuur durende interactieve show los je samen met Profpiet, Hoofdpiet en natuurlijk Sinterklaas het mysterie rond de verdwenen Gouden Sleutel op. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor zingen en dansen onder leiding van de Pieten Klungelband. Kom kijken en geniet van deze magische Sinterklaasvoorstelling.

Ticketinformatie

Gratis tickets zijn vanaf woensdag 26 oktober 12.00 uur te bestellen via www.theater-voorhuys.nl en af te halen bij de kassa van Theater ’t Voorhuys. De kassa is woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00 tot 15.00 uur. De voorstelling wordt twee keer gespeeld, om 14.15 en 15.30 uur. Let op: maximaal zes tickets per persoon en zonder kaartje geen toegang. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Vol = vol.

Het Sinterklaasfeest in Emmeloord wordt georganiseerd door StEP en mede mogelijk gemaakt door partners Theater ’t Voorhuys, Stichting Kinderopvang Flevoland (SKF) en Gastvrij Emmeloord. Meer informatie over het volledige Sinterklaasprogramma volgt binnenkort via www.stepnop.nl/sinterklaas.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen