MCM verlengt hoofdsponsorcontract bij SVM Voetbal

Foto: eigen foto

Met heel veel trots kunnen we melden dat onze hoofdsponsor MCM wederom het contract heeft MCM is al sinds 2012 hoofdsponsor van SVM voetbal. Nathan Rommens van de sponsorcommissie: “Als club zijn we enorm blij met de betrokkenheid van MCM bij het dorp en de club. Door onze sponsoren kan SVM haar doelstellingen realiseren en werken aan een veilige, gezonde en sportieve omgeving. De samenwerking verloopt uitermate goed, en daarom was het de wens van beide partijen om met elkaar door te gaan.“

MARKNESSE, 19-03-2022 – Directeur Cor van Vilsteren: “Als polderbedrijf willen we graag dat dit gebied een plezierige
omgeving is om te werken en te leven. Met de financiële steun aan SVM dragen we eraan bij dat een grote groep kinderen en volwassenen met elkaar in beweging is, elkaar kan ontmoeten en zich kan ontwikkelen. Dit zien we als een steun aan de brede sportactiviteiten in het dorp.” Technisch directeur Mark Hilderink voegt daaraan toe: “we stimuleren oud en jong om met plezier te blijven leren, dat geldt voor de werkvloer maar ook voor het sportveld!”

Metaalbedrijf MCM produceert in Marknesse maatwerk onderdelen en constructies van staal, RVS en aluminium. Met een groep van circa 90 enthousiaste medewerkers wordt er vanuit het nieuwe pand specialistisch werk geleverd in plaatwerk, verspaning en constructie. Alles onder één dak omdat de kracht juist in de combinatie zit. Met 30 jaar ervaring is MCM partner in metaal.

Meer informatie vindt u op www.mcmbv.nl.

We hopen de samenwerking de komende jaren op eenzelfde manier door te zetten en gaan voor mooie en sportieve momenten bij onze club SVM.

Op de foto v.l.n.r. Nathan Rommens, Dirk Jager (beide sponsorcommissie van SVM) Richard Bijsterveld, Mark Hilderink, Cor van Vilsteren (alle drie namens MCM).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen