Support jouw lokale groene ondernemer

Foto: NMFF

Doe mee aan de challenge: “Support jouw lokale ondernemer!”. Zo ondersteun je de lokale ondernemers, zorg je voor minder onnodige vervoerskilometers en verklein jij jouw Flevolandse voetafdruk. Doe je mee? Meld je aan:  www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook

We begrijpen tegenwoordig allemaal waarom het belangrijk is om bewust en duurzaam te leven. Steeds meer mensen voelen de noodzaak en dragen hun steentje bij. Support jouw lokale ondernemer! Transport draagt flink bij aan de CO2 -uitstoot, dus door lokaal te shoppen zijn er minder vervuilende transportkilometers nodig. Koop lokaal en kies dan meteen ook voor duurzame producten! Zo verklein je nog meer jouw Flevolandse voetafdruk.

Benieuwd naar welke duurzame ondernemers er bij jou in de buurt zijn? We hebben ze per gemeente verzameld voor je. Neem een kijkje op: nmfflevoland.nl/duurzame-communities/

Impact challenge vorige week

Vanuit bijna alle gemeenten namen vorige week Flevolanders deel aan de challenge “Ontdek je energielekje!” In deze week bespaarden zij zo 34.500 kilogram CO2 in een jaar. Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan besparen we ruim 210 miljoen kilogram CO2.

Eén jaar op weg naar één circulair Flevoland   

Alle challenges in februari staan in het teken van duurzaam ondernemen. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want daardoor draag je bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen